thumbs-iconServicii de curatenie industriala, curatare hote si sablare

clock-iconProgram : Luni-Sambata (8.00am - 6.00PM)

mobile-icon

Suntem aici pentru tine!0765 390 791

Despre Noi

Firma de curatenie Vulpea Pamatuf este angajata in satisfacerea celor mai exigente nevoi ale clientilor nostri prin servicii de calitate. Noi ne respectam promisiunile facute, de aceea chiefessays.net investim permanent in calitatea superioara a serviciilor oferite si actionam cu responsabilitate in cazul fiecarei lucrari. Vulpea Pamatuf nu cunoaste granite in curatenie.

Vulpea Pamatuf este ajutorul tau in caz de situatii neprevazute, prietenul care te ajuta sa scapi de mizerie cat ai clipi din ochi.

Vine o vreme cand oricine are nevoie de ajutor la curatenie.  Acasa sau la serviciu , in locuinta personala si la biroul de la firma sau institutia de stat sau privata. Spalarea geamurilor poate fi o munca care sa-ti ocupe o jumatate de zi, mai ales daca este vorba de spalatul lor atat pe interior cat si pe exterior si de curatarea tocariei aferente, insa firma de curatenie Vulpea Pamatuf te poate ajuta fara ca tu sa depui cel mai mic efort. Iar solutiile antistatice folosite impiedica depunerea prafului, facand astfel o economie in bugetul dumneavoastra, necesitatea de a face curatenie fiind de acum mult mai rara. Acelasi tratament se aplica si obiectelor din lemn.

Tot firma de curatenie Vulpea Pamatuf  iti vine in ajutor si pentru a curata aparatul de aer conditionat, aspirarea, spalarea si decaparea mecanica a pardoselilor sau curatarea, ceruirea si lustruirea parchetului . Apeland la serviciile oferite de o firma de curatenie specializata ce foloseste aparatura de ultima generatie si personal how to write a 10 page paper in one day calificat, vei beneficia si de suport tehnic de specialitate, pentru a determina cele mai bune solutii in functie de particularitatile spatiilor ce necesita a fi curatate.

In cazul companiilor care au nevoie frecvent de curatarea mochetelor si a pardoselilor exista posibilitatea de a negocia un pret avantajos.

Ai nevoie de o oferta personalizata?!

Daca ai nevoie de servicii personalizate, cum ar fi decaparea, ceruirea sau lustruirea pardoselilor, cristalizarea pardoselilor din marmura sau tratare cu polish a pardoselilor din PVC, solutia perfecta este firma de curatenie Vulpea Pamatuf. Apeleaza cu incredere la un specialist in curatenie!

Ca si dumneavoastra, Vulpea Pamatuf apreciaza un spatiu curat, motiv pentru care va salveaza de griji si va pune la dispozitie toate tipurile de curatenie de pe piata:

  • curatenie generala si de intretinere in orice spatiu public si privat: birouri, spitale, scoli, hale, supermarket-uri, spatii de productie etc.
  • spalare/curatare tapiterie, canapele, machete, covoare, pardoseli;
  • spalare geamuri si vitrine;
  • curatenie dupa constructor;
  • interventii in caz de inundatie;
  • restaurante; hoteluri, moteluri;
  • universitati; institutii publice;
despre_noi-lumi

Avem abordari distincte, in functie de particularitatile fiecarui contract;  Avem grija fata de programul dumneavoastra de lucru si atentia de a nu va perturba activitatile; Avem metode de lucru adaptate la tipul de material, la marimea si la caracteristicile suprafetei de curatat;

Firma de curatenie Vulpea Pamatuf va garanteaza ca toate serviciile sunt prestate de personal calificat care lucreaza cu echipament performant.

1
thesis help simple essay dissertation online article writing write my dissertation for me buy essay online cheap writing a personal statement writing essays for money write my paper for me cheap book reports writing an essay introduction uk dissertation writing pay to write research paper essay writing australia help with dissertation economics paper