thumbs-iconServicii de curatenie industriala, curatare hote si sablare

clock-iconProgram : Luni-Sambata (8.00am - 6.00PM)

mobile-icon

Suntem aici pentru tine!0765 390 791

Curatenie pentru spatii de birouri

Vulpitei Pamatuf ii plac colaborarile de succes pe plan profesional. De aceea, ea are grija ca firma in care dumneavoastra va desfasurati activitatea sa straluceasca. Asta nu doar ca angajatii sa beneficieze de confort intr-un mediu ambiant propice desfasurarii activitatilor cat mai eficient, ci si pentru a pastra nota de profesionalism de care da dovada compania.

Discretia este este unul dintre atuurile noastre, de aceea avem in acest sens reguli stricte referitoare la confidentialitatea lucrarilor executate la sediul birourilor clientilor nostri.

De asemenea, intervalul orar in care se vor desfasura activitatile de curatenie sunt stabilite de comun acord cu clientul, astfel incat deranjul sa fie minim, iar in momentul inceperii lucrului, birourile sa fie in perfecta ordine in completarea unei ambiante cat mai placute.

In general, lucrarile principale necesare pentru curatenia birourilor sunt:

  • igienizarea si curatarea obiectelor sanitare, a toaletelor;
  • stergerea oglinzilor, a suprafetelor de sticla;
  • curatarea si lustruirea parchetului;
  • curatarea gresiei, a faiantei;
  • igienizarea bucatariei;
  • curatarea obiectelor de uz casnic: frigider, aragaz, cuptor cu microunde, etc;
  • stergerea si lustruirea birourilor, a echipamentelor de calcul;
  • stergerea geamurilor in interior si exterior (vezi sectiunea alpinism utilitar);
  • aerisirea si odorizarea incaperilor;
  • evacuarea gunoiului;

 

curatare-birouri

Ai nevoie de o oferta personalizata?!

Asa cum v-am obisnuit, oferim si alte activitati specifice, stabilite in prealabil cu fiecare client in parte, in functie de preferinte.

Experienta placuta pe care am avut-o de-a lungul timpului ne da voie sa fim deschisi catre propuneri de colaborari atat din partea persoanelor juridice, cat si a persoanelor fizice.

Ce va oferim? Servicii de curatenie la standarde europene pentru birouri, curatenie pentru sedii comerciale, show-room-uri, institutii, hale industriale, diverse cladiri, etc.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a va lipsi de griji.

Nu va lasati convins de cuvinte. Puneti-ne la incercare!

1
thesis help simple essay dissertation online article writing write my dissertation for me buy essay online cheap writing a personal statement writing essays for money write my paper for me cheap book reports writing an essay introduction uk dissertation writing pay to write research paper essay writing australia help with dissertation economics paper