thumbs-iconServicii de curatenie industriala, curatare hote si sablare

clock-iconProgram : Luni-Sambata (8.00am - 6.00PM)

mobile-icon

Suntem aici pentru tine!0765 390 791

Sablare (curatare) cu gheata carbonica

Vulpea Pamatuf ofera pe langa toate celelalte, si servicii de curatire si degresare sisteme de hote si tubulaturi, prestate de profesionisti si tehnicieni instruti in domeniu.

Vulpea Pamatuf va spune ca hota restaurantului dumneavoastra aduna, inevitabil, fum si vapori de grasime in zona din spatele filtrelor. Mentinerea curata a aceastei zone, este primul pas in prevenirea incediilor. De aceea noi va punem la dispozitie serviciul de curatare hote.

Intrucat tubulatura care pleaca din hota dumneavoastra se umple cu grasime, iar daca nu este corect intretinuta, zona poate deveni periculoasa si foarte inflamabila, noi venim cu solutia salvatoare si va punem la dispozitie serviciul de curatare tubulatura.

Ventilatorul de evacuare reprezinta plamanii hotei restaurantului dumneavoastra. Grasimea se poate acumula pe palele ventilatorului incetinind fluxul de aer, si reducand astfel capacitatea de degajare a fumului din bucatarie. Dar  nu aveti de ce sa va faceti griji cand ne aveti pe noi. Pentru problema aceasta am creat serviciul de curatare ventilator de evacuare.

Tehnicienii nostri sunt experti in diagnosticarea problemelor la hote si tubulatura.
Pentru o intalnire cu unul dintre inspectorii nostri va rugam mergeti la pagina de contact. Va vom oferi o inspectie gratuita, verificand totul pana la ultimul amanunt.

Nu va lasati convins de cuvinte. Puneti-ne la incercare!

 

Ai nevoie de o oferta personalizata?!