thumbs-iconServicii de curatenie industriala, curatare hote si sablare

clock-iconProgram : Luni-Sambata (8.00am - 6.00PM)

mobile-icon

Suntem aici pentru tine!0765 390 791

Curatare fatade cu alpinisti utilitari

Vulpea Pamatuf stie despre riscurile pe care le presupune curatarea fatadelor. O astfel de activitatea va poate pune viata in pericol, prin lipsa de siguranta pe care o presupune.

Vulpea Pamatuf nu se sperie nici de data aceasta si ofera o executie simpla a serviciului, fara a fi nevoie de permis de ocupare a spatiului public, ci doar de o sursa de apa si o priza de current.

Vorbind despre accesul la inaltimi de pana la 20 de metri, fara a utiliza scari sau schele, echipa noastra atinge rezultate eficiente fara a lasa vreo pata.

Vulpea Pamatuf  implementeaza un sistem inovator in spalarea fatadelor folosind un sistem de purificare a apei care ulterior se foloseste in spalarea propriu zisa a suprafetelor vitrate, alucobond, spatii canturi sau intranduri create de structura cladirii care acumuleaza reziduri.

Nu va lasati convins de cuvinte. Puneti-ne la incercare!

Ai nevoie de o oferta personalizata?!

1
thesis help simple essay dissertation online article writing write my dissertation for me buy essay online cheap writing a personal statement writing essays for money write my paper for me cheap book reports writing an essay introduction uk dissertation writing pay to write research paper essay writing australia help with dissertation economics paper